Κοινωνία

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια, λέει ο Βουγιόσεβιτς

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια, λέει ο Βουγιόσεβιτς
Όσα δήλωσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας

Ηεισχώρηση νερού στα πνευμόνια του και η ύπαρξη έρπη ήταν η αιτία για τον θάνατο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (16/9), σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου όπου και νοσηλευόταν.

Όμως, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μόλυνση του Ντούντα από τα περιστέρια, τα οποία ως γνωστόν ήταν το μεγάλο του πάθος.

«Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται αύριο. Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν», ανέφερε ο 62χρονος τεχνικός μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας.