Επικαιρότητα Κοινωνία

Ο Μίνο Ραϊόλα διαψεύδει τον θάνατό του: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»

Ο Μίνο Ραϊόλα διαψεύδει τον θάνατό του: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»

Μολονότι αρκετά ιταλικά ΜΜΕ, διάσημοι Ιταλοί αθλητικογράφοι, όπως επίσης και άλλα διεθνή Μέσα μεταξύ των οποίων και ελληνικά, μετέδωσαν ότι ο 54χρονος μεγαλοατζέντης Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, ο στενός του συνεργάτης Χοσέ Φορτές Ροντρίγκες διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση που αποδεικνύεται fake news.

Μιλώντας στο ολλανδικό NOS υποστήριξε ότι «ο Μίνο είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει». Ο Ραϊόλα τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για τη ζωή του με πρόβλημα στον πνεύμονα. Παράλληλα επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γιατρός του. «Ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη», υποστήριξε ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα. Και πρόσθεσε: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για να επιβιώσει».

Λίγο αργότερα ήρθε η διάψευση κι απ’ τον ίδιο τον Ραϊόλα! «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ» ανέφερε σε επίσημη τοποθέτηση! «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Τσαντισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ».