Επικαιρότητα Κοινωνία

Ο σκιέρ του ΝΟΒ Φώτης Ντούλος ύποπτος για την εξαφάνιση της Αμερικανίδας συζύγου του

Ο σκιέρ του ΝΟΒ Φώτης Ντούλος ύποπτος για την εξαφάνιση της Αμερικανίδας συζύγου του
Εκτενώς με το θέμα ασχολήθηκε και η εφημερίδα New York Times

Ίχνη αίματος εντοπίστηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές στο σπίτι της 50χρονης αγνοούμενης Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos), μητέρας πέντε παιδιών ηλικίας 8 έως 13 ετών. Η γυναίκα με καταγωγή από την πόλη Canaan του Κονέκτικατ, η οποία είχε παντρευτεί με τον Έλληνα επιχειρηματία , Φώτη Ντούλου αγνοούνταν από την Παρασκευή 24 Μαΐου και συγκεκριμένα – σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε υπαστυνόμος Τζέισον Φεράρο (Lieutenant Jason Ferraro)- τα ίχνη της χάθηκαν αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος τα οποία ανησύχησαν καθώς η Τζένιφερ Ντούλουείχε χάσει αρκετά ραντεβού και για δέκα περίπου ώρες δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Οι ίδιοι άνθρωποι ανέφεραν στα διεθνή Μέσα: «Εκείνοι που γνωρίζουν την Τζένιφερ ξέρουν πως είναι αφοσιωμένη μητέρα, μια εξαιρετικά σκεπτόμενη, αξιόπιστη και οργανωτική γυναίκα».

b843d2b6-e9ce-4471-a88e-26841a92d3cb.jpeg

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της ένας αστυνόμος εντόπισε το αυτοκίνητό της (2017 black Chevy Suburban) σταθμευμένο επί της οδού Lapham Road πλησίον του Πάρκου «Waveny Park».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com