Κοινωνία

Παξοί: Γέννησε δίδυμα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο – Συγκίνηση μετά τα λεπτά αγωνίας στο ελικοδρόμιο

Εθνική μπάσκετ: Η αποστολή για το Βέλγιο – Ελλάδα

Οι Παξοί «ντύνουν» την πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας. Τα δίδυμα παιδιά ήρθαν στον κόσμο και είναι υγιέστατα. Μαζί με τη μητέρα τους, βρίσκονται πλέον στο νοσοκομείο της Κέρκυρας…

Οι Παξοί στο επίκεντρο μετά τη γέννηση δίδυμων παιδιών στο ελικοδρόμιο του νησιού. Η μητέρα τους, πήγε το μεσημέρι για να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Κέρκυρα. Δεν πρόλαβε καθώς έσπασαν τα νερά, λίγο πριν επιβιβαστεί. Ευτυχώς μαζί της υπήρχε και γιατρός που βοήθησε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Πλέον μητέρα και παιδιά βρίσκονται μαζί στην Κέρκυρα, με τους στενούς συγγενείς τους, να ανταλλάζουν ευχές.

Περιπέτεια η οποία όμως είχε αίσιο τέλος βίωσε σήμερα το μεσημέρι μια γυναίκα στους Παξούς! Την ώρα που πήγε να μπει στο ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας και να γεννήσει, έσπασαν τα νερά και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, στο ελικοδρόμιο.

Κοντα της ο γιατρος του κέντρου υγείας Παξών όπου έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα μωρά. Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, τα μωρά και η μητέρα νοσηλεύονται στο νοσοκομειο της Κέρκυρας και είναι καλά στην υγεία τους.