Ελλάδα Κοινωνία

Παύλος Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος – Κάνετε δικαστήριο

Ηθοποιός και σεναριογράφος καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Το 2011 ήμουν ανήλικη και μου έστελνε αισχρά μηνύματα»

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε ο Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να σχολιάσει το σάλο τον οποίο έχει προκληθεί από το περασμένο Σάββατο οπότε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα σχόλια που ακούγονται γύρω από το όνομα του.

«Μίλησα ξεκάθαρα και δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα ότι έχω τελέσει την πράξη από το τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες δεν έγιναν κατανοητές. Ας γίνει καταγγελία στο σωματείο. Εγώ μέχρι στιγμής σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Σταυρώνομαι και διασύρομαι για κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σχολιάζοντας το tweet που έκανε η Έλενα Ακρίτα και έγραψε “Άντρας παλαιάς ντροπής”, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία την ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά για να πάω ακόμα παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ, απλά κρατάω μια πίκρα μέσα μου».

Άντρας παλαιάς ντροπής

Posted by Elena Akrita on Sunday, February 7, 2021

Ο Παύλος Χαϊκάλης κλήθηκε να σχολιάσει και τη φράση που είπε πως είναι «άντρας παλαιάς κοπής». «Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι» είπε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: »Δεν με καταλαβαίνετε. Κάνετε δικαστήριο. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για το φλερτ μου και ούτε αυτό έγινε κατανοητό, ούτε αυτό έγινε δεκτό. Είμαι ένας ηθοποιός σαράντα χρόνια στο σανίδι που μπορώ να κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια».