Κοινωνία

«Πέθαναν» τη Μαίρη Λίντα στα social media!

«Πέθαναν» τη Μαίρη Λίντα στα social media!

Διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η 87χρονη τραγουδίστρια που βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών είναι καλά στην υγεία της – Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε την τελευταία ώρα από πολυάριθμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήθελαν την Μαίρη Λίντα να έχει φύγει από ζωή, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr η 87χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση της υγείας της.

Πολλοί πάντως, από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και απλός κόσμος ήταν εκείνοι που πίστεψαν την μακάβρια είδηση και έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σε ανάρτησή στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έκρυψε την ενόχλησή του τονίζοντας πως η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας.

«Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από την ζωή ας σταματήσουν .. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.