Κοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα γενέθλια στη φυλακή και η αναμονή για τη δίκη

ΕΟΔΥ: 12.000 κρούσματα στην πρωινή καταμέτρηση – Οι εκτιμήσεις

Τα γενέθλια του είχε στις 31 Δεκεμβρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης και σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα πέρασε μοναχικά μέσα στη φυλακή.

Στις 18 Μαρτίου ο προφυλακισμένος ηθοποιός θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα γενέθλια στη φυλακή και η αναμονή για τη δίκη

Να σας θυμίσουμε πώς η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό υποστήριξε ότι την παρέσυρε στο καμαρίνι του με την πρόφαση ενός ρόλου και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων. Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014 υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που θα την επέστρεφε στο σπίτι της.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα γενέθλια στη φυλακή και η αναμονή για τη δίκη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως είναι «θύμα εκδίκησης». Στην απολογία του, μάλιστα, είχε κάνει λόγο για ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Επίσης πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό πώς ο ηθοποιός έχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.