Επικαιρότητα Κοινωνία

Πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip και που

Το μπάνιο κατέληξε σε… τραγωδία – Νεκροί δύο τουρίστες στο Ρέθυμνο

Λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip, οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια του δυστυχήματος. Η κηδεία του τράπερ θα γίνει την ερχόιμενη Δευτέρα.

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Ο αγαπημένος τραγουδιστής της τραπ μουσικής σκηνής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του τα ξημρώματα της Πέμπτης, και η είδηση του θανάτου του σόκαρε το Πανελλήνιο.

Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας κι έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το tlife.gr, η κηδεία του Mad Clip, του Πήτερ Αναστασόπουλου όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το «τελευταίο αντίο» θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.