Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον Στηβ Κακέτση: «Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει»

Η Διώρυγα της Κορίνθου επαναλειτουργεί από την 1η Ιουνίου 2023

«Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα», λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Στην εκπομπή T Live και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον χαμό του Στηβ Κακέτση. Ο γνωστός επιχειρηματίας συγκλόνισε με όσα είπε για τον καλό του φίλο.

«Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ που δεν ξέρω και εγώ τι να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει. Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα τού στάθηκε στις άσχημες στιγμές του».