Κοινωνία

TolisLovedMaria: Εννέα χρόνια μετά, αυτή η ιστορία αγάπης ακόμα συγκλονίζει

Σάκκαρη- Οσταπένκο 2-0: Η Μαρία ξεπέρασε το εμπόδιο και τα... γαλλικά της Λετονής

Το #TolisLovedMaria είναι ένα hashtag που οι Έλληνες χρήστες του Twitter θυμούνται και φέρνουν στο προσκήνιο στις 23 Σεπτεμβρίου κάθε έτους από το 2010 και μετά. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, η οποία έληξε, καθώς στη μέση μπήκε ο καρκίνος. Ή μάλλον, δεν έληξε ποτέ…

Το 2010 ο Τόλης, γνωστός στο Twitter με το όνομα moloch82 έκανε γνωστό πως δίνει τη δική του μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο, την οποία αντιμετώπισε με σθένος ενώ παράλληλα συγκίνησε τους πάντες με την αγάπη του προς τη Μαρία.

Όπως ο ίδιος είχε γράψει «γνωρίστηκαν στα 6, έγιναν ζευγάρι στα 18» και μέχρι τα 30 της, η Μαρία στεκόταν δίπλα στον Τόλη.

Αντιμετωπίζοντας τη μάχη του με δύναμη, χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ο Τόλης κατέφευγε στο γράψιμο, με πολλές αναφορές στην αγαπημένη του Μαρία, ζητώντας ως τελευταία επιθυμία να γίνει γνωστό το #TolisLovedMaria. Τελικά, το 2010, το hashtag έγινε worldwide trend και κάθε χρόνο, από τότε, το hashtag επανέρχεται στα trends, ως ένας φόρος τιμής σε μια ιστορία αγάπης που συγκίνησε και συγκινεί μέχρι σήμερα.