Κοινωνία

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Νεκρό αγοράκι 2,5 ετών από πνιγμό

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 56 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις

Ένα αγοράκι 2,5 ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε παιδικό σταθμό, όπως έκανε γνωστή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολική Αττική.

Το παιδί ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Ένωση, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλαλητήριά της στην οικογένεια για την απώλεια του παιδιού, που πνίγηκε από κάποια τροφή.

Το παιδάκι, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έδινε μάχη για τη ζωή του εδώ και μέρες, ωστόσο σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το δυόμιση χρονών γιο του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από τη ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…»