Εσωτερική Ασφάλεια

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο άνδρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη – «Τιμοκατάλογο» για τους βιασμούς είχε ο Ηλίας Μίχος

Πληροφορίες ότι «ξηλώνονται» οι επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών & Εκβιαστών – Είχαν χειριστεί Γλυκά Νερά και Πάτρα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Την Πέμπτη ακόμη δυο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως συνομιλούσαν με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Στο μεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε φτιάξει κανονικό τιμοκατάλογο για τους βιασμούς της 12χρονης καθώς έκλεισε ραντεβού με πελάτες με ποσά από 30 έως 230 ευρώ, όχι μόνο σε αυτοκίνητα στον Κολωνό αλλά σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από πολλές περιοχές της Αττικής, ακόμη και από τη Θεσσαλονίκη, επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη. Μάλιστα στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό.

Ο Ηλίας Μίχος άλλαζε τον τιμοκατάλογο των βιασμών της 12χρονης ανάλογα τα κέφια του με τις τιμές να ξεκινούν από 30 ευρώ και να ξεπερνούν ακόμη και τα 200 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως κάποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» στο παιδί υπό προϋποθέσεις. Οι διάλογοι ανάμεσα σε διάφορους άνδρες και στον Ηλία Μίχο να προσποιείται την 12χρονη είναι σοκαριστικοί:

-Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber

-Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Βιασμοί σε αμάξια, σπίτια και ξενοδοχεία

Η 12χρονη στις καταθέσεις της φέρεται να έχει υποστηρίξει πως δεν βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια όμως στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών εμφανίζεται μια διαφορετική εικόνα.

Συγκεκριμένα το κορίτσι φαίνεται πως δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο που της έκλεισε ραντεβου ο Μίχος κοντά στο μετρό, αλλά και σε άλλα μέρη απογευματινές και βραδινές ώρες.

Ακόμη και πρωινές ώρες που το παιδί πήγαινε σχολείο ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες πάντως προσποιούμενος την 12χρονη.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

«Ο Μίχος ήταν διαχυτικός με κάποια παιδιά της γειτονιάς»

Η μητέρα της 12χρονης στην κατάθεσή της μίλησε για τη δράση του Ηλία Μίχου και άφησε υπονοούμενα για το πόσο διαχυτικός ήταν με κάποια παιδιά από τη γειτονιά.

«Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδάκια τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε συχνά στην παιδική χαρά. Ο άνθρωπος αυτός, ξέραμε ότι κερνούσε τα παιδιά παγωτά και διάφορα άλλα» είπε στην κατάθεσή της ενώ δήλωσε επίσης πως είχε επιχειρήσεις να προσεγγίσει και το 11χρονο αδερφάκι της ανήλικης.

«Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου όπως με ενημέρωσε ο γιος μου, περπατούσε στον δρόμο απέναντι απο το μαγαζί και όταν τον είδε (ο Μίχος) του σφύριξε και του έκανε νόημα να τον πλησιάσει, τότε το παιδί μου απομακρύνθηκε , γύρισε σπίτι και με ενημέρωσε» είπε η μητέρα.

Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες ο Μίχος είχε «αδυναμία» στα αδέρφια της 12χρονης καθώς όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής «εδώ στη γειτονιά μας υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια και είναι παιδάκια που πολλές φορές που έτυχε να είμαι στο μαγαζί τα έδιωχνε γιατί του έκλεβαν μια τσίχλα ή ζητιάνευαν. Τα έδιωχνε αυτά τα παιδιά απο το μαγαζί, εκτός απο τη μικρή και τα αδελφάκια της που πηγαινοερχόντουσαν». Ο 53χρονος φέρεται ακόμη να είχε προτείνει σε ανήλικη να πάνε μαζί για τρέξιμο.