Εσωτερική Ασφάλεια

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

Μαρία Σάκκαρη – Ίγκα Σβιόντεκ 2-0: Μεγάλη εμφάνιση για την Ελληνίδα τενίστρια και πρόκριση στον τελικό του Ostrava Open

Για το περιστατικό στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση με τη γυναίκα που έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού, μίλησαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που ζήτησαν να κρατηθεί η ανωνυμία τους.

Η 61χρονη έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγαΚορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

Την ακολούθησαν η νοσηλεύτρια που της χορήγησε το εμβόλιο και η εφημερεύουσα γιατρός, με την ίδια να «βουτάει» από το παράθυρο του συνοδηγού και να της αρπάζει τη σύριγγα, όχι όμως και τη βελόνα που έμεινε στο χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπετε το αυτοκίνητο του ζευγαριού, τη στιγμή που φεύγει, ενώ η 61χρονη έχει ακόμα στο χέρι της «καρφωμένη» τη βελόνα.

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

«Γκάζωσε στα τυφλά. Θα μπορούσε να την είχε πάρει μαζί», περιέγραψαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τη… μάχη της νοηλεύτριας για να πάρει τη σύριγγα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΠΗΓΗ