Εσωτερική Ασφάλεια

Κως: Στον εισαγγελέα για διακίνηση ναρκωτικών – Τι βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών

Νότια Προάστια: Γονείς κατήγγειλαν υπάλληλο παιδικού σταθμού για σεξουαλική παρενόχληση του γιου τους

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, οδηγήθηκαν το πρωί δύο άτομα εις βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών στο νησί του Ιπποκράτη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Ειδικότερα στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και
διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με αγοραπωλησίες ναρκωτικών των δραστών, χθες το βράδυ (17-03-2023) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική έρευνα σε χώρους, που διαχειρίζονταν και διέμενε ο Έλληνας, καθώς και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Κοκαΐνη βάρους 33 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα διαμοιρασμού και χρήσης ναρκωτικών, κινητά τηλέφωνα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κως: Στον εισαγγελέα για διακίνηση ναρκωτικών – Τι βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών Κως: Στον εισαγγελέα για διακίνηση ναρκωτικών – Τι βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών