Εσωτερική Ασφάλεια

Λάρισα: Ανατράπηκε βυτιοφόρο μετά από τροχαίο – Διακοπή κυκλοφορίας

Λάρισα: Ανατράπηκε βυτιοφόρο μετά από τροχαίο – Διακοπή κυκλοφορίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί βυτιοφόρο και να διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι Αρχές, λόγω του εύφλεκτου υλικού που μετέφερε το βυτιοφόρο.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής 12 τόνων νερού, ενώ καθοδόν βρίσκεται και βυτιοφόρο για την μετάγγιση τουεύφλεκτου υλικού.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού”.