Εσωτερική Ασφάλεια

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Έπιασαν και τον δεύτερο δράστη

Πάτρα: Οι σκοτεινές κινήσεις νονών της νύχτας – Καταγγελίες επιχειρηματιών που ετοιμάζονται να ανοίξουν

Μόλις λίγες μέρες μετά την κινηματογραφική σύλληψη του ενός από τους ληστές που εισέβαλαν στις 14 Σεπτεμβρίου σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως, η αστυνομία κατάφερε να περάσει χειροπέδες και στον δεύτερο δράστη.

Ο δεύτερος ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως, η οποία είχε γίνει μέρα μεσημέρι και με τους δράστες να είναι βαριά οπλισμένοι, συνελήφθη το Σάββατο (02.10.2021) στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ίδιος άνθρωπος είχε κάνει κι άλλη ληστεία, στις 2 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Ιωνία, όταν είχε μπει οπλισμένος σε τράπεζα της περιοχής. Φωτογραφίες ντοκουμέντο από εκείνη τη ληστεία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κι εκείνη τη ληστεία, στη Νέα Ιωνία, ο συλληφθείς την είχε κάνει με τον αντιεξουσιαστή, δραπέτη των φυλακών που συνελήφθη πριν από μερικές μέρες στην Κατεχάκη για τη ληστεία στη Μητροπόλεως.

Ωστόσο, στην τράπεζα στη Νέα Ιωνία, ο δεύτερος ληστής της Μητροπόλεως είχε μπει μόνος του και είχε απειλήσει με πιστόλι την ταμία για να του δώσει χρήματα.

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Έπιασαν και τον δεύτερο δράστη Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Έπιασαν και τον δεύτερο δράστη Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Έπιασαν και τον δεύτερο δράστη

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης