Εσωτερική Ασφάλεια

Μεσολόγγι: «Εγώ είμαι η γυναίκα με τα μηνύματα…» – Αποκάλυψη για επικοινωνία του κρεοπώλη τη μέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη

Ρόδος: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους για δήθεν σοβαρό θέμα υγείας συγγενικών τους προσώπων - Δύο συλλήψεις

Η γυναίκα δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κρεοπώλη και ότι της έστειλε ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη

Τη γυναίκα στην οποία ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, εντόπισε η Αγγελική Νικολούλη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε “τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;” Κάτι τέτοιο… Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι δυο τους δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», καταλήγει.