Εσωτερική Ασφάλεια

Μεταξουργείο: Συνελήφθη 31χρονος για μαστροπεία μετά από έρευνα για ενδοοικογενειακή βία – Γνώριμος στις Αρχές

Ένας 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για μαστροπεία στην περιοχή του Μεταξουργείου το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (03.05.24), ύστερα από έρευνες για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον 31χρονο στην περιοχή του Μεταξουργείου για μαστροπεία, παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο μαζί με 2 γυναίκες μέσα σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος έχει πλούσιο παρελθόν, καθώς τουλάχιστον από τα τέλη του 2023 προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών, τις οποίες μετέφερε σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3,9- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,

ηλεκτρικός εκκενωτής(taser),

δελτίο αιτούντος ασύλου τρίτου προσώπου και

πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων σχετικά με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού καθώς και τον διαμοιρασμό των εσόδων που προέκυπταν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».