Εσωτερική Ασφάλεια

Μητέρα 6χρονης Στέλλας: Στη δίκη έθαψα για δεύτερη φορά το παιδί μου (video)

Μητέρα 6χρονης Στέλλας: Στη δίκη έθαψα για δεύτερη φορά το παιδί μου (video)

Ξεσπά η μητέρα της 6χρονης Στέλλας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, τον Απρίλιο του 2017 στην Αγία Βαρβάρα.

Αφορμή για το ξέσπασμα της μητέρας ήταν πως το δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον 61χρονο πρώην αστυνομικό, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου καταδικάζοντάς τον, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού. Σε πρώτο βαθμό ο 61χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη

«Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Χθες ένιωσα ότι έκανα μία δεύτερη κηδεία μου, μόνο αυτό. Έτσι ακριβώς. Είχα ακριβώς τα ίδια συναισθήματα που είχα εκείνη τη μέρα. Ακριβώς ήταν μία συγκλονιστική μέρα. Ήθελα να με κοιτάξει στα μάτια και να τον κοιτάξω και εγώ και να μου πει γιατί έριξε το παιδί μου στα σκουπίδια. Δεν ήταν δίκαιο, δεν ήταν, δεν ήταν. Δεν άξιζε τέτοιο πράγμα στο παιδάκι μου», ανέφερε.

«Τι να σας πω; Πέσαμε σε άσχημες συγκυρίες. Πέσαμε ακριβώς επάνω στην αλλαγή του ποινικού κώδικα που είναι όλα πιο ευνοϊκά και δυστυχώς αυτό για εμάς δεν ήταν ευχάριστο. Τι άλλο μπορώ να πω;», συνέχισε.

«Ποτέ δεν μου είχε δείξει κάτι. Εντάξει, στεναχωριόμασταν, είχαμε και οι δύο ένα άγχος, υπήρχε ένα πρόβλημα, το αντιμετωπίζαμε, αλλά ποτέ δεν μου είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο. Ποτέ δεν μου είπε ότι στεναχωριέται για τη Στελλίτσα, δεν μπορώ να την βλέπω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ποτέ, ποτέ, ποτέ. Ποτέ δεν μου είχε δείξει κάτι», σημείωσε στη συνέχεια.