Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το γραφείο του ασφαλιστή δύο ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το γραφείο του ασφαλιστή δύο ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος

To newsit.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο δύο ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος ο 50χρονος ασφαλιστής, μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί μέσα από την επιχείρηση του 50χρονου το περασμένο Σάββατο, όπου έχουν μαζευτεί άτομα που του είχαν δώσει χρήματα με σκοπό την επένδυση και συζητούν μαζί του τι μέλλει γενέσθαι. Στο γραφείο του ασφαλιστή βρίσκονται επτά με οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών και η 47χρονη στην οποία ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία του.

“Πες μας τι έγινε” τον ρωτούν εμφανώς εκνευρισμένοι, λέγοντας ότι έχουν χάσει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα, ένας από τους παρευρισκόμενους στο γραφείο λέει χαρακτηριστικά “καταστραφήκαμε”, “μην περιμένεις τίποτα. Τελείωσε”.

Ο 50χρονος ακούγοντας τους πελάτες του, καθισμένος στο γραφείο του, δεν λέει την παραμικρή λέξη και ακούει αποσβολωμένος τις διαμαρτυρίες τους. Κάποια στιγμή η 47χρονη παίρνει το λόγο, λέγοντας ότι και η ίδια έχει καταστραφεί και ότι τα λεφτά που του εμπιστεύθηκε ήταν οικονομίες μιας ζωής.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Νωρίτερα, σήμερα, η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε δύο σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντα με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου, τα οποία τράβηξε η 47χρονη που βρισκόταν στο σπίτι του.

Πηγή:newsit.gr