Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δέχτηκε την επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα και ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε στους αστυνομικούς πως ένας άνδρας κατέβηκε από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο, και από κοντινή απόσταση άρχισε να πυροβολεί. Αμέσως αυτός έπεσε κάτω για να σωθεί και έτσι τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται πως λίγη ώρα μετά βρέθηκε 700 μέτρα πιο κάτω ένα καμένο αυτοκίνητο Smart, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό των δραστών. Μέσα σε αυτό βρέθηκε και ένα καμένο όπλο.Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]

Από την κατάθεση και από τον τρόπο που έδρασαν οι άγνωστοι (κάψιμο αυτοκινήτου και όπλου) οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ήταν επαγγελματίες του είδους και όχι κάποιοι ερασιτέχνες.

Έτσι λοιπόν τείνουν να πιστέψουν πως αν ήθελαν νεκρό τον Κοβάσεβιτς, από τόσο κοντινή απόσταση θα τον είχαν σκοτώσει. Επίσης εάν τον ήθελαν νεκρό ήταν πολύ πιο εύκολο γι αυτούς να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν ενώ ακόμα ήταν μέσα στο αμάξι, και όχι να τον περιμένουν να βγει.

Σκοπός τους λοιπόν ήταν μάλλον να τον εκφοβίσουν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τα νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση εναντίον του [pics]

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ