Εσωτερική Ασφάλεια

Ο Μπέος μέσα στο νερό: “Πού πάτε ρε άνθρωποι, θα σπάσουν τα ποτάμια”

«Έβαλα τη φωτιά, γιατί οι γονείς μου ήθελαν να συνεχίσω τη σχολή»

Φονικό αποδεικνύεται το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα μας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Μαγνησία και ιδιαίτερα ο Βόλος.

Ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ανέλαβε ο ίδιος δράση όπου φανερά ενοχλημένος, εγκατέλειψε το δημαρχείο του και βγήκε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

“Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε. Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις”, ακούγεται να λέει στο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου, τη στιγμή που τα νερά φτάνουν -κυριολεκτικά- μέχρι τα γόνατά του.

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε το έργο του και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τις οποίες κάνει έκκληση προς τους κατοίκους του Βόλου να μην κυκλοφορούν, ενώ παράλληλα κάνει αυτοψία στις καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Βόλος: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή

Απαγόρευση κυκλοφορίας επιβάλλεται στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, από τις 10:30 και μέχρι νεωτέρας, με απόφαση και εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μέσω μηνύματος του 112 που εστάλη σε όλα τα κινητά τηλέφωνα αναφέρεται ότι “με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων”.