Εσωτερική Ασφάλεια

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων εξηγεί πως δολοφονήθηκε η Τζωρτζίνα με κεταμίνη – «Ορατά τα σημάδια στο μικροσκόπιο»

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων εξηγεί πως δολοφονήθηκε η Τζωρτζίνα με κεταμίνη – «Ορατά τα σημάδια στο μικροσκόπιο»

Οι αποκαλύψεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζονται και η Ρούλα Πισπιρίγκου, έρχεται καθημερινά σε όλο και πιο δύσκολη θέση…

Όπως αποκάλυψε το Mega, το πόρισμα των ιατροδικαστών καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης.Όπως διευκρίνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ιατροδικαστικό πόρισμα θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες και από το οποίο θα προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης.

«Η κεταμίνη είναι μία ουσία που είναι φαρμακευτική. Στα χέρια των ειδικών είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους λόγους, όταν όμως είναι στα χέρια κάποιου που θέλει να το χρησιμοποιήσει σαν ένα φονικό όπλο προφανώς εκεί οι δοσολογίες είναι τέτοιες που φτάνουν τοξικά επίπεδα», συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο κ. Λέων στο MEGA, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν σε τοξικά επίπεδα.

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.