Εσωτερική Ασφάλεια

Πάτρα: Θρίλερ με τον άνδρα που απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς – Αποκλεισμένη η περιοχή

Πάτρα: Θρίλερ με τον άνδρα που απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς – Αποκλεισμένη η περιοχή

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον άνδρα που κρατά καραμπίνα και μια φιάλη υγραερίου στην Πάτρα και απειλεί αστυνομικούς και όποιον άλλον τον πλησιάσει.

Στην περιοχή του Νοτίου Πάρκου και της Ακτής Δυμαίων έχει σπεύσει και διαπραγματευτής της αστυνομίας με τον άνδρα να φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι συζητήσεις θα κρατήσουν μέχρι έως ότου ο άνδρας πειστεί να παραδώσει την καραμπίνα στους αστυνομικούς.

Γυρω στα μεσάνυχτα επιχειρήθηκε να του αποσπαστεί το όπλο, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς έγινε έφοδος αλλά ο άνδρας κατάφερε να ρίξει κάτω τους άνδρες που επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν.

Ο άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και όσες προσπάθειες έκανε για να βρει γιατρό να τον βοηθήσει, απέβησαν άκαρπες.

Στο σημείο έχουν φτάσει και συγγενικά πρόσωπα του άνδρα με την καραμπίνα. Μάλιστα μία κοπέλα που φέρεται να είναι η κόρη του πήγε να του προσφέρει νερό, αφού ο άνδρας δεν ήπιε από αυτό που του έδωσαν οι αστυνομικοί, μη έχοντας τους εμπιστοσύνη σύμφωνα με το dete.gr.

Οι συγγενείς του μάλιστα προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σημείο που βρίσκεται ο άνδρας, αλλά απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς.

Άπαντες έχουν απομακρυνθεί από τον ευρύτερο χώρο του Νοτίου Πάρκου και της Ακτής Δυμαίων.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει για λόγους ασφαλείας την περιοχή, αφού πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.