Εσωτερική Ασφάλεια

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από την Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα με την απολογία του και έτσι αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή του.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για την παράσταση «Νυφικό Κρεβάτι», όπου και πρωταγωνιστεί και ρωτήθηκε για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη είπε: «Η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, είναι να μην επικεντρωνόμαστε στο χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής. Ο στόχος είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο και ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του. Τα παιδιά μου ήταν η κινητήρια δύναμή μου για να μπω σε αυτή τη διαδικασία».