Εσωτερική Ασφάλεια

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια

Νεκρός έπεσε ο δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους – Τραυματίες δυο αστυνομικοί

Φωτογραφίες Νίκος Χριστοφάκης

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (2/7), μετά από αιματηρή συμπλοκή που ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους και η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένα νεκρό -τον δράστη- και τρεις τραυματίες, δυο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, όπου δυο οδηγοί διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή και είχε ως αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραβήξει όπλο να πυροβολήσει και να τραυματίσει σοβαρά τον δεύτερο.

Στη συνέχεια ο δράστης, αφού έκλεψε ένα διερχόμενο όχημα για να διαφύγει, τραυματίζοντας -πιθανότατα τον οδηγό του ή άλλον διερχόμενο πολίτη – πραγματοποίησε ληστεία σε βενζινάδικο των Κάτω Πατησίων.

Πυροβολισμοί με τραυματισμό αστυνομικού στους Αγίους Αναργύρους
https://youtu.be/RYl8dAU2SLQ

Αμέσως από την ΕΛ.ΑΣ., εκδόθηκε σήμα για τον εντοπισμό του οχήματος, στο οποίο και έγινε μπλόκο από αστυνομικές δυνάμεις στους Αγίους Αναργύρους, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου ο δράστης δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματία αστυνομικό στους Αγίους Αναργύρους 
https://youtu.be/Nm2zTUeXBV8

Αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένοπλη συμπλοκή μεταξύ του δράστη και των αστυνομικών με αποτέλεσμα ο πρώτος να πέσει νεκρός από τα πυρά και δυο αστυνομικούς να τραυματίζονται ελαφρά, ο ένας στο πόδι και ο δεύτερος στο χέρι.

photo

photo

photo

photo

photo