Εσωτερική Ασφάλεια

Σοκ: Άγρια δολοφονημένες οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν στον Έβρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των τριών γυναικών που βρέθηκαν από κάτοικο νεκρές στην περιοχή Πραγγί του Έβρου, καθώς έπειτα από έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, οι άτυχες γυναίκες βρέθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στην όχθη του ποταμού με θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι.

Οι δύο από αυτές, έφεραν εμφανές βαθύτατο τραύμα στο λαιμό, ενώ η τρίτη γυναίκα ήταν νεκρή δίπλα τους. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γυναίκες ήταν άγρια μαχαιρωμένες, σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και πολλές καλαμιές.

Τις γυναίκες εντόπισε αγρότης, ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του και σοκαρισμένος από το φρικτό θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα οι γυναίκες είχαν πνιγεί στο ποτάμι στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαιώνεται ότι πρόκειται για δολοφονία. Αυτή την ώρα μόνο εικασίες μπορεί να γίνουν για τα αίτια του τριπλού εγκλήματος.

Σύμφωνα με το evros-news, στην περιοχή βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ από την Κομοτηνή φτάνει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Νίκος Μενεξίδης.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία νεκροτομή.

Η περιοχή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη, ενώ η πρόσβαση επιτρεπόταν μόνο σε αστυνομικούς και όσους σχετίζονταν με τις έρευνες.