Εσωτερική Ασφάλεια

Στην εντατική ο άνδρας που έβαλε το σώμα του ασπίδα για να προστατευτεί παιδί στη Χαλκιδική

Στην εντατική ο άνδρας που έβαλε το σώμα του ασπίδα για να προστατευτεί παιδί στη Χαλκιδική

Εννέα άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» καθώς τραυματίστηκαν στη χθεσινή θεομηνία στη Χαλκιδική

Εννέα άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» καθώς τραυματίστηκαν στη χθεσινή θεομηνία στη Χαλκιδική.

Από αυτούς ο ένας είναι στην εντατική και είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του. Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος με αυτοθυσία έπεσε πάνω σε ένα παιδί για αν το προστατεύσει από την πτώση αντικειμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το νοσοκομείο:

Κατόπιν σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή της Χαλκιδικής από το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 11 Ιουλίου συνολικά 22 άτομα εκ των οποίων 13 άτομα ήταν ελαφρά τραυματισμένα και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται συνολικά εννέα άτομα: ένας τραυματίας στην Α Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται στην Α΄Ορθοπεδική Κλινική ΑΠΘ με κατάγματα, τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στη Δ΄Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ με ποικίλες κακώσεις, ένας τραυματίας στη Νευροχειρουργική Κλινική με σοβαρή κάκωση. Η κατάσταση όλων των νοσηλευομένων είναι υπό έλεγχο καθώς βρίσκονται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.