Εσωτερική Ασφάλεια

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους

Η Βικτώρια Καρύδα περίπου δύο χρόνια μετά τη εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας μίλησε για τη στιγμή που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

Η δίκη των αδελφών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον άτυχο επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου 2018, αναμένεται να αρχίσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο της Αθήνας.

“Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω ότι αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα”, ανέφερε η Βικτώρια Καρύδα.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε όσους κατηγορούνται για τη δολοφονία του συζύγου της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε: “Δεν θέλω να συνομιλήσω μαζί τους. Δεν έχω άλλωστε κάτι να τους πω. Μόνο ένα γιατί. Γιατί το έκαναν; Πώς μπόρεσαν να πάρουν μία ανθρώπινη ζωή; Να σκοτώσουν έναν άνθρωπο που είχε γυναίκα και παιδιά; Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Τα παιδιά μου κλαίνε και ζητούν τον πατέρα τους. Όπως, επίσης, γιατί κρύβουν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον άνθρωπό μου; Γιατί παραμένουν σκληροί και αμετανόητοι;”.

“Επί 20 μήνες είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτόν τον χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά, που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους”, είπε η Βικτώρια Καρύδα σημειώνοντας ότι τα παιδιά έχουν δει το βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ο σύζυγός της πέσει νεκρός.

“Πριν από τρεις βδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιο μου και μου είπε: ‘Μαμά ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο’. Έχασα το μυαλό μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι ‘τον μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν’. Αυτό ξέρουν. Ο σύζυγός μου ήταν ένας γνήσιος και υπερήφανος Έλληνας και πάντα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα, παρόλο που γεννήθηκε στην Αυστραλία. Ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώσουν εδώ και να λάβουν την ελληνική κουλτούρα. Αυτή ήταν η επιθυμία του και θα τη σεβαστώ απόλυτα”, πρόσθεσε η Βικτώρια Καρύδα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso