Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε τον 72χρονο που της έκανε ιδιαίτερα για ασέλγεια

Διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη: Του πέρασαν χειροπέδες – Είχε αρπάξει 300.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από διαμέρισμα

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης, στην οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Αστυνομία από την ανήλικη και την μητέρα της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν χθες το πρωί στο σπίτι της ανήλικης, στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, όπου ο 72χρονος εκπαιδευτικός έκανε μάθημα στην 14χρονη.

Κατά την ίδια καταγγελία, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μαθήτρια ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά, ο συλληφθείς προχώρησε στις πράξεις του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η 14χρονη κατάλαβε άμεσα τι είχε συμβεί και το είπε στην μητέρα της. Ακολούθησε η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 72χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και κατάχρηση ανηλίκου, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.