Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: 33χρονη κατήγγειλε ότι την ακολούθησε ως το σπίτι της άγνωστος που αυνανιζόταν

Μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα παρενόχλησης τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης κοντά στο σπίτι της. 

Συγκεκριμένα, η 33χρονη γυναίκα καταγγέλλει πως ένας άνδρας περίπου 25-35 ετών την ακολούθησε έπειτα από βραδινή έξοδό της από την πλατεία Αρχαίας Αγοράς έως το σπίτι της, που βρίσκεται σε στενό πάνω από την οδό Ολυμπιάδος, στην Άνω Πόλη.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr, «επέστρεφα, περίπου στις 02:00, από την οδό Τσαμαδού όταν κατάλαβα ότι κάποιος με ακολουθεί. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη ώστε να φτάσω γρήγορα στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια περιγράφει ότι φτάνοντας στο αδιέξοδο στενό, όπου βρίσκεται η είσοδος της πολυκατοικίας όπου διαμένει, γυρνώντας το κεφάλι της, είδε έναν άνδρα, στο ένα μέτρο από την ίδια, να αυνανίζεται κοιτώντας την επίμονα και ο οποίος συνέχισε να την ακολουθεί και μέσα στο στενό.

Όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της ενημέρωσε την αστυνομία, που έφτασε άμεσα στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό, λαμβάνοντας την περιγραφή και τα όσα μπόρεσε να παρατηρήσει πάνω στον δράστη.

Η 33χρονη στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ενημερώνοντας, παράλληλα, και για παρενοχλητικά μηνύματα που έλαβε από -άγνωστο σε αυτήν- λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από δύο μέρες.