Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν το ίδιο ζαχαροπλαστείο για έβδομη φορά μέσα σε επτά χρόνια

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το κύκλωμα με τα διπλώματα οδήγησης στη Θεσσαλία

Για έβδομη φορά μέσα σε επτά χρόνια γίνεται στόχος διαρρηκτών γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και λειτουργεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όπως εξηγεί στο GRTimes η διευθύντρια του ζαχαροπλαστείου, ο δράστης με εμφανή τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, «μπούκαρε» στην επιχείρηση λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, «κατεβάζοντας» την τζαμαρία που βρίσκεται στην πίσω μεριά του καταστήματος και ξεκινώντας να ψάχνει για χρήματα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι έμεινε μέσα στο κατάστημα για περίπου έξι λεπτά ανενόχλητος, ψάχνοντας την λεία του σε όλους του χώρους του καταστήματος, ανοίγοντας ντουλάπια και… ερευνώντας όλα τα πιθανά σημεία, μέχρι και μέσα σε άδεια… κουτιά.

Ακόμα, ο δράστης, με σκοπό να παραμείνει στο σκοτάδι, έσπασε τα εξωτερικά φώτα της επιχείρησης τα οποία ανάβουν αυτόματα μόλις ανιχνεύσουν κίνηση, ούτως ώστε να μην αντιληφθούν περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής την παρουσία του. Εν τέλει, ο δράστης έφυγε με άδεια χέρια, καθώς οι ιδιοκτήτες, όπως και τις προηγούμενες έξι φορές δεν είχαν αφήσει χρήματα, ωστόσο, για άλλη μια φορά αναγκάζονται να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ για να επιδιορθώσουν τις ζημιές.

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν το ίδιο ζαχαροπλαστείο για έβδομη φορά μέσα σε επτά χρόνια Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν το ίδιο ζαχαροπλαστείο για έβδομη φορά μέσα σε επτά χρόνια