Εσωτερική Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε φορτηγό για να μεταφέρει μετανάστες!

Μεσσηνία: «Ο πατέρας μου με βιάζει από τα 13 μου»

Την παράνομη μεταφορά αλλοδαπών απέτρεψαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης βάζοντας χειροπέδες στον διακινητή ο οποίος μάλιστα οποίος είχε μισθώσει για τον σκοπό αυτό ένα φορτηγό.

Ειδικότερα, οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ενός ατόμου που μετέφερε παράνομα 20 αλλοδαπούς με ενοικιαζόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 39χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το όχημα εντοπίστηκε χτες το απόγευμα να κινείται στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Ασπροβάλτας με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να ελεγχθεί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του φορτηγού συνολικά 20 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: grtimes.gr