Εσωτερική Ασφάλεια

Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Φωκίδα – Οι γείτονες έψαχναν την πεθαμένη μητέρα του

Θλίψη στη Φαρκαδόνα: Νεκρή 14χρονη - Παρουσίασε έντονη δύσπνοια την Παρασκευή

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε σπίτι στα Καστέλλια στη Φωκίδα.

Εκεί εντόπισαν νεκρό τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί για ημέρες κάτι που όμως δεν ήταν ασυνήθιστο καθώς δεν είχε πολλές επαφές με τους γείτονες στη Φωκίδα.

Οι τελευταία μάλιστα έψαχναν την ηλικιωμένη μητέρα του 63χρονου που ήταν άρρωστη και πως είχαν και αυτή μερες να την δουν.

Σύμωωνα με το lamiareport παρουσία Πρωτοδίκη οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν τον 63χρονο νεκρό πίσω από την πόρτα, με το σπίτι ανακατεμένο και πολλά πράγματα σπασμένα.

Μυστήριο υπήρχε σχετικά με το που βρισκόταν η 93χρονη μητέρα του. Από μία απόδειξη που βρέθηκε εντός έγινε γνωστό πως είχε πεθάνει στις αρχές του μήνα και είχε θαφτεί στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας στη Φωκίδα όπου είχε ιδιωτικό τάφο.

Μάλιστα κανείς δεν είχε πάρει είδηση το θάνατο της 93χρονης καθώς η κηδεία της έγινε σε εκκλησία στη Λαμία και στη συνέχεια η ταφή της, παρουσία μόνο του γιού της.

Μάλιστα ο 63χρονος ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του και ίσως ο θάνατός του έπαιξε ρόλο και στο δικό του. Η έρευνα συνεχίζεται και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τις αιτίες θανάτου.

ΠΗΓΗ