Εσωτερική Ασφάλεια

Θρίλερ στο Αιγαίο: Βίντεο με ναυαγό σε σωστική λέμβο μεταξύ Τήνου – Μυκόνου

Ένα πρωτοφανές θέαμα αντίκρισαν οι επιβάτες του Super Express μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, με ένα ναυαγό που βρισκόταν πάνω σε σωστική λέμβο σε θαλασσοταραχή.

Ο ναυαγός από τη Σερβία που «πάλευε» με τα κύματα πάνω στην κόκκινη σωστική λέμβο μεταξύ Τήνου – Μυκόνου έκανε νοήματα, ζητώντας βοήθεια από τους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στο πλοίο, οι οποίοι κατέγραφαν το απίστευτο περιστατικό με τα κινητά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι περίπου 40 ετών περίπου και είναι καλά στην υγεία του, αφού μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας για προληπτικές εξετάσεις.

Ο άνδρας που βρέθηκε στη θάλασσα, ήταν ο μοναδικός επιβαίνων του ταχύπλοου σκάφους που βυθίστηκε 2,8 ναυτικά μίλια νότια της Τήνου.

Έγινε αντιληπτός από πλοίο της γραμμής που είχε αναχωρήσει από τη Μύκονο με προορισμό τη Ραφήνα. Στη συνέχεια, ο ίδιος εξέπεμψε SOS και το Λιμεναρχείο έδωσε «σήμα» σε παραπλέοντα πλοία για τον ναυαγό.

Τελικά, ο άνδρας που φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάζει το flash.gr, διασώθηκε από το πλοίο, παρά τους ισχυρούς ανέμους στη θαλάσσια περιοχή.

 

 

Ο 40χρονος μεταφέρεται στο λιμάνι της Ραφήνας.