Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Βίλια: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της 38χρονης Κινέζας

Έβγαζε τις δόσεις του εμβολίου από το ψυγείο για να χαλάσουν!

Οι πρώτοι που θα κληθούν να καταθέσουν στο Ανθρωποκτονιών είναι οι τρεις ομοεθνείς της με τους οποίους έμενε στο ίδιο διαμέρισμα

Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια αναζητούν οι αστυνομικοί. Προσπαθούν να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για το θύμα. Οι πρώτοι που θα κληθούν να καταθέσουν στο Ανθρωποκτονιών είναι οι τρεις ομοεθνείς της με τους οποίους έμενε στο ίδιο διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, απ’ όπου εξαφανίστηκε στις 17 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν την καθημερινότητά της, την επαγγελματική της δραστηριότητα, εάν είχε κάποια σχέση τα χρόνια που έμενε στην Ελλάδα, εάν τον τελευταίο καιρό την προβλημάτιζε κάτι.

Λίγες ημέρες αφού χάθηκαν τα ίχνη της ο κουμπάρος της και μια φίλη της πήγαν στο Α.Τ. Ομόνοιας δήλωσαν την εξαφάνισή της και αμέσως ενεργοποιήθηκε το Silver Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η αποκάλυψη όμως του πτώματος όμως έγινε πριν από λίγες ημέρες από δύο κυνηγούς που βρήκαν και άνοιξαν τη βαλίτσα, ενώ 48 ώρες αργότερα έγινε η ταυτοποίηση με δακτυλικά αποτυπώματα. Πλέον, οι Αρχές ξεκινούν τις έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.