Εσωτερική Ασφάλεια

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας – Ο δράστης ανέβηκε σε κάδο απορριμμάτων για να φτάσει στο παράθυρο

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας – Ο δράστης ανέβηκε σε κάδο απορριμμάτων για να φτάσει στο παράθυρο

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο δράστης έσπασε παράθυρο που βρίσκεται σε ύψος 5 μέτρων, χρησιμοποιώντας έναν κάδο απορριμμάτων για να φτάσει σε αυτό.

Τη διάρρηξη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να καραδοκεί και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσει”. Αρχικά αλλάζει θέση σε μία γλάστρα για να μπορέσει να φτάσει το ύψος του παραθύρου του καταστήματος. Όμως δεν ήταν αρκετό.

Ο δράστης πηγαίνει λίγο παραπέρα και ανενόχλητος φέρνει έναν ολόκληρο κάδο απορριμμάτων. Στη συνέχεια απομακρύνεται ξανά από το σημείο, για να βρει μία πέτρα προκειμένου να σπάσει το παράθυρο. Ανεβαίνει πάνω στον κάδο, σπάει το παράθυρο και μπαίνει μέσα στο κατάστημα.

“>Διάρρηξη

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, που μίλησε στο enikos.gr, ο δράστης έκανε άνω – κάτω το μαγαζί και τελικά το μόνο που πήρε ήταν 30 ευρώ σε μετρητά, που βρήκε στο ταμείο. Μάλιστα αμέσως, μετά ο ίδιος δράστης φέρεται να “άνοιξε” και ένα φαρμακείο που βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τονίζει ότι η περιοχή χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση.

Δείτε το βίντεο από τη διάρρηξη στο κέντρο της Αθήνας