Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη 69χρονος για τη δολοφονία των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων – Ήταν συγχωριανός τους

Στα χέρια της αστυνομίας της Αλβανίας βρίσκεται ο δολοφόνος των δυο ηλικιωμένων Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δράστης του εγκλήματος είναι ο Θωμάς Μάστορας 69 ετών, ο οποίος σκότωσε τον Κώστα και την Κλεονίκη Ηλία 80 και 84 ετών αντίστοιχα μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις της Δρόπολης.

Ο Θωμάς Μάστορας είναι συγχωριανός του άτυχου ζευγαριού και φέρεται να είχε διαφορές μαζί τους.

Αλβανικά ΜΜΕ γράφουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο» χτυπώντας τους στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους.

Ο Θωμάς Μάστορας είχε ποινικό παρελθόν ενώ στόχος του δεν φαίνεται να ήταν η κλοπή, καθώς βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι του ζευγαριού.

Μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδερφος του ηλικιωμένου που έχασε τη ζωή του ανέφερε… «Είναι κρίμα και άδικο να φύγουν με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι. Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι κάποιος άλλος το έκανε. Ίσως έμαθε ότι το ζευγάρι μπορεί να είχε λεφτά στο σπίτι, δεν βρήκε τίποτα και τους σκότωσε. Θα το δείξουν οι έρευνες που συνεχίζονται. Πάντως ο άνθρωπος αυτός είχε ήδη μαύρο παρελθόν και δεν μας κάνει καμία εντύπωση».