Προτεινόμενα

Το Pornhub δίνει μάχη για καθαρές παραλίες με «το πιο βρώμικο βίντεο όλων των εποχών»!

Έξι σούπερ θρεπτικά ζεύγη τροφών σε φωτογραφίες

Το pornhub γύρισε σε μία από τις πιο βρώμικες παραλίες του πλανήτη μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή το Leolulu

Με την ονομασία «Dirtiest Porn Ever» το Pornhub ξεκινά την δική του εκστρατεία  για καθαρές παραλίες!

Η ιστοσελίδα με ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο γύρισε σε μία από τις πιο βρώμικες παραλίες του πλανήτη μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή το Leolulu, ένα από τα πλέον δημοφιλή ερασιτεχνικά ζευγάρια του σάιτ!

Η οικολογική ιδέα είναι ότι κάθε φορά, που κάποιος θα μπαίνει και θα βλέπει την ταινία, το Pornhub θα κάνει και από μία δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ocean Polymers.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι «μπορεί στο Pornhub να είμαστε βρώμικοι, οι παραλίες μας, όμως, δεν πρέπει να είναι» και πρόσθεσε: «Σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρχουν περισσότερα πλαστικά από ό,τι ψάρια στους ωκεανούς μας.

Η ρύπανση των ωκεανών είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας, που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, για αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο τώρα, αλλά για τις επόμενες γενιές. Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι».