Γυναίκα Ομορφιά

Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, «απόβαση» στο Super Paradise έκαναν πέντε… σεξοβόμβες από το Λος Άντζελες, ωστόσο αυτή που τράβηξε τα βλέμματα ανάμεσά τους η πορνοστάρ Κιάρα Μία.

Και μπορεί στο ευρύ κοινό να μην είναι γνωστή, ωστόσο οι μυημένοι στην… κατηγορία των Λατίνων MILFS σίγουρα θα την αναγνώρισαν!

Στην παρέα μάλιστα της πληθωρικής Μία, που γιόρτασε στο νησί των Ανέμων τα γενέθλιά της, βρίσκονταν και η 24χρονη κόρη της.Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και συνομίλησε με τα εντυπωσιακά κορίτσια.

Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)

Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)

Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)

Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)Αμερικανίδα πορνοστάρ στη Μύκονο μαζί με την κόρη της! (vid+pics)