Γυναίκα Ομορφιά

Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείο

Ντένις Μακσέιν για γλυπτά Παρθενώνα: Χειρότερο από τους ναζί το Βρετανικό Μουσείο

Δεν ξέρουμε για εσάς, όμως εμείς δεν έχουμε να θυμόμαστε καμία ωραία δασκάλα από το Λύκειο μας. Η Τζίλιαν μπορεί να είναι αναπληρώτρια, όμως με τέτοιες φωτογραφίες απορούμε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν την έχει θέσει σε διαθεσιμότητα – και μάλιστα για ευνόητους λόγους. Όμως η Τζιλ ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και μάλιστα δείχνει να τα καταφέρνει υπέροχα. 

View this post on Instagram

Part 1 🖤

A post shared by Gillian Nation ✨ (@gillian_nation) on

Αν λοιπόν κάπου κολλάς σχετικά με το πόσο ωραίο μπορεί να δείξει μία καθηγήτρια, πριν σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, κάνε ένα ταξίδι σε αυτές εδώ τις φωτογραφίες. Και σίγουρα θα παρακαλάς να είχες επιστρέψει στα έδρανα. Ή να σου έκανε και ιδιαίτερα.

Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείο
Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείοΔυσκολεύομαστε να πιστέψουμε πως η Τζιλ είναι δασκάλα σε σχολείο