Γυναίκα Ομορφιά

«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»

Το ποίημα της χαροκαμένης μάνας για τη Κάλλια που χάθηκε τόσο άδικα

Είμαι στο βάθρο. Χτυπάω το μικρόφωνο απαλά για να δω αν είναι ανοιχτό. Το φυσάω. Λέω «1-2, 1-2, τεστ». Πάντα ήθελα να το πω. Κρατάω στα χέρια μου μία κάρτα.. Είναι γεμάτη ονόματα. Διάσημες ηθοποιοί περνούν από μπροστά μου. Είμαι έτοιμος να ανακοινώσω το Όσκαρ.

Ξάφνου, ανοίγει η πόρτα, κοπέλα που έχει αργήσει στην τελετή προκειμένου την παρακολουθήσει και να πάρει αυτόγραφα εισβάλει στην αίθουσα και στην καρδιά μου. Τη λένε Anouk Samuel. Έχει λογαριασμό στο Instagram. Κρατάω την κάρτα με το δεξί χέρι, βγάζω το κινητό από την τσέπη με το αριστερό. Διακριτικά, χαμηλώνω το βλέμμα μου και ψάχνω. Είναι επίδοξη ηθοποιός και μοντέλο. Την κάνω follow. Ο κόσμος περιμένει. Αδημονεί…

Ξυπνάω.

Όνειρο ήταν. Ονειρεύτηκα ότι είδα το παρακάτω κορίτσι:

  • «Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»
  • «Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»
  • «Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»«Ένα όσκαρ για την Anouk Samuel, παρακαλώ!»