Γυναίκα Ομορφιά

Η φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξη

Κορωνοϊός: Ασθενής άφησε την τελευταία του πνοή στη Λάρισα

Για να είσαι 25 χρονών και να έχεις καταφέρει να περπατήσεις στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας στον κόσμο, σημαίνει πως κάτι κάνεις σωστά. Όταν έχεις στο portfolio σου εταιρείες όπως είναι η Versaceκαι η Hugo Boss, σημαίνει πως είσαι ταλαντούχα. Όταν φτάνεις στο σημείο να μιλάει όλος ο πλανήτης για σένα και οι άντρες να αναφέρονται σε σένα ως sex symbol, τότε μαζί με όλα τα παραπάνω μπορείς να λες ότι έχεις πετύχει.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να πει σίγουρα για τον εαυτό της η Lorena Rae και το έκανε για άλλη μια φορά για το ανοιξιάτικο τεύχος του ΜΑΧΙΜ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Μπορεί να την έχεις συνηθίσει μέσα από τις σέξι εμφανίσεις που φροντίζει να κάνει στο Instagram της, αλλά αυτή την φορά είχε τον πρώτο ρόλο ο φωτογραφικός φακός του Gilles Bensimon.

 

Και το αποτέλεσμα είναι τόσο ανοιξιάτικο όσο θα φανταζόταν κανείς. Και κάτι παραπάνω.

  • Η φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξηΗ φωτογράφηση της Lorena Rae φέρνει μαζί της την άνοιξη