Γυναίκα Ομορφιά

Η Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέτα

Συντάξεις Αυγούστου: Σε λίγες μέρες ξεκινά η πληρωμή τους - Δείτε αναλυτικά

Το τένις είναι ένα πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο άθλημα καθώς οι αθλήτριες, σε αυτή την περίπτωση η Julia και η Darianka, μπορεί να αναγκαστούν να μείνουν στο court για ώρες, μέχρι να βγει η νικήτρια. Και εμείς, από την άλλη, θα «αναγκαστούμε» να κυνηγάμε τα μπαλάκια του τένις ύστερα από ένα πετυχημένο ή αποτυχημένο σερβίς τους. Η ζωή είναι δύσκολη και αυτή μία από τις δυσκολίες της.

Με τις φωτογραφίες του Jonathan Benbaruk και με τις αισθητικές πινελιές από τις δεκαετίες του 80’ και του 90’, το ντουέτο έχει βαλθεί να μας κάνει να ασχοληθούμε με το τένις αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ειδικές σε αυτό. Το χαμόγελο τους και τα ελάχιστα ρούχα που καλύπτουν το δέρμα τους τις κάνει μάλλον καλύτερες στο μόντελινγκ. Μεταξύ μας, μοντέλα είναι τα κορίτσια. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να πούμε πως υστερούν στο backhand.

  • Η Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέτα
  • Η Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέτα
  • Η Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέτα
  • Η Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέταΗ Julia και η Darianka θέλουν να αρπάξεις την ρακέτα