Γυναίκα Ομορφιά

Η κινηματογραφική ομορφιά της Vina Machado

Συγκλονιστικό βίντεο: Η πρώτη κοινή πτήση του μαχητικού 5ης γενιάς Su-57 με το στρατηγικό υπερ-μαχητικό drone Su-70!

Με κάποιες μικρές εμφανίσεις στην τρίτη σεζόν στο Narcos και σε τοπικά σήριαλ στην Κολομβία, η Vina Machadο ξεκίνησε μία δική της σταυροφορία. Εκείνη που δηλώνει ότι οι Κολομβιανές δεν είναι μόνο για την μόστρα αλλά που μπορούν να κάνουν και τίμιες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Όμως αυτή εδώ η εμφάνιση για το περιοδικό Soho, πάντρεψε την αγάπη της Vina για το σινεμά με το modeling.

Μπορεί το Σινεμά ο Παράδεισος να αποτελεί κλασσικό, αλλά ιδού και μία φωτογράφηση που δίνει την πραγματική έννοια του Παραδείσου, όπως αυτός θα έπρεπε να είναι. Σε μεγάλες αίθουσες με ωραίες γυναίκες. Το φώτα, κάμερα, πάμε παίρνει άλλη επεξήγηση και κάπως έτσι προκύπτει μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι φωτογραφήσεις του περιοδικού Soho.

Η κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina MachadoΗ κινηματογραφική ομορφιά της Vina Machado