Γυναίκα Ομορφιά

Η Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει Μαλδίβες

Συναγερμός για φωτιά στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης

Κακά τα ψέματα, η Σαντορίνη μαζεύει τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Τέτοια πολυπολιτισμικότητα, πολύ σπάνια θα βρεις σε κάποιο μέρος στον πλανήτη – που θα είναι και τόσο όμορφο. Και μπορεί οι γυναίκες ανά τον κόσμο να έχουν ως όνειρο τα εξωτικά μέρη, αλλά καμία δεν λέει όχι στο Αιγαίο.

View this post on Instagram

Barefaced on vacay 👶🏽

A post shared by Maya Sophie Segerlund 🦋 (@mayassophie) on

Η Maya Segerlund για παράδειγμα, που μπορεί να τριγυρνάει στην Καραϊβική για δουλειές πάνω στο modeling, αλλά δεν λέει όχι όσον αφορά την μαγευτική Σαντορίνη στην οποία περνάει τις διακοπές της. Δεν ξέρουμε αν θα την συναντήσεις αλλά μπορείς να χαζέψεις με τις φωτογραφίες της άφοβα.

Δώσε βάση.

Η Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει ΜαλδίβεςΗ Μάγια ψηφίζει Σαντορίνη και ας τριγυρνάει Μαλδίβες