Γυναίκα Ομορφιά

Η Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητο

Η Στανίση απαντά σε όσους λένε για τη φωνή της: Μωρέ δεν πάνε να γ…!

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Το πιο πιθανό είναι πως δήλωσες μέσα σου ότι ένα αυτοκίνητο είναι από μόνο του σέξι. Και αυτό όχι πάντα. Αλλά ακόμη και το χειρότερο χρέπι που ενδεχομένως να πόζαρε σε αυτή την φωτογράφηση, θα έδειχνε μεγαλοπρεπέστατο με την Sommer Ray να γδύνεται μέσα σε αυτό.

Πάντως η Sommer ανήκει ξεκάθαρα στα κορίτσια που δεν ενδιαφέρθηκαν για το αυτοκίνητο, μιας και πόζαρε με τέτοιο τρόπο σαν να βρίσκεται σε supercar. Όταν μάλιστα οι αποχρώσεις ακολουθούν retro και vintage κουλτούρα, το αποτέλεσμα γίνεται δέκα φορές καλύτερο.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου.

  • Η Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητοΗ Somer Ray προτιμάει το μαγιό για το αυτοκίνητο