Γυναίκα Ομορφιά

Μαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η Ντανιέλα

Νέοι σεισμοί μεγέθους άνω των 4 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

Τώρα που βγήκαμε έξω όλα αυτομάτως γίνονται καλύτερα – με προσοχή βέβαια. Ήδη ξέρουμε πως τα κορίτσια φόρεσαν τα κολάν τους όσο ποτέ άλλοτε, αλλά οι εξορμήσεις στις παραλίες δεν θα αργήσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που φτιάξει ο καιρός, θα γεμίσουν οι ακτές.

Βέβαια κάποια κορίτσια όπως η Ντανιέλα Λόπεζ Οζόριο έχουν αποφασίσει να μείνουν λίγο παραπάνω μέσα στο σπίτι. Για φωτογραφικούς λόγους αλλά και πάλι είναι το αποτέλεσμα που μετράει. Ιδού λοιπόν ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα που θα θυμίσει σε όλους, ότι στο σπίτι γίνονται και όμορφα πράγματα.

  • Μαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η ΝτανιέλαΜαζί με την άρση του εγκλεισμού ήρθε και η Ντανιέλα