Γυναίκα Ομορφιά

Μια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney Joeston

Τραγωδία στον ποταμό Λούρο στην Πρέβεζα με 6χρονο νεκρό αγόρι

Ηρεμία, γυμνά σώματα και ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής.

Το να ονειροπολείς είναι όμορφο, έτσι δεν είναι; Και σε αυτή την περίοδο, το να ονειρεύεσαι με ανοιχτά τα μάτια είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Η καραντίνα ήταν δύσκολη για όλους και μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα πέρα από τα βασικά, όπως είναι δηλαδή η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της. Μάθαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας, πράγμα δύσκολο. Το ίδιο έκανε και η Whitney Joeston, με τη διαφορά πως βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο.

H Whitney, σε αντίθεση με εσένα, δεν ήταν εντελώς μόνη. Το φωτογραφικό δίδυμο Sasha & Anastasia ήταν εκεί για να καλύπτουν την βαρετή αλλά sexy καθημερινότητά της για το περιοδικό C-HeadsΗρεμία, γυμνά σώματα και ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής. Ίσως τελικά να μην ήταν τόσο βαρετή η καραντίνα για την Whitney Joeston. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες:

  • Μια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney JoestonΜια μέρα από τη βαρετή αλλά sexy ζωή της Whitney Joeston