Γυναίκα Ομορφιά

H Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του Καναδά

H Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του Καναδά

Είναι περιττό να συζητήσουμε σε πόσα πράγματα είναι μπροστά ο Καναδάς. Από ατομικές ελευθερίες και οικονομική πολιτική μέχρι οικολογική ευαισθησία. Δεν είναι τυχαίο που η χώρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δεν είναι λίγα τα αφιερώματα που εξυψώνουν τις γυναίκες της χώρας. Η Kate είναι ξεκάθαρα μία από αυτές.

Το supermodel φωτογραφήθηκε στο ΜΑΧΙΜ για το διπλό τεύχος Μαρτίου-Απριλίου, αποδεικνύοντας πως οι συνεργασίες της με μεγάλα brands όπως Victoria’s Secret, Brooks Brothers, Gucci και άλλα πολλά, δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Ιδού η αλήθεια της.

  • H Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του ΚαναδάH Kate Bock είναι δικαίως η ωραιότερη γυναίκα του Καναδά